Cu ce ne ocupam?

Instalatii, reparatii si mentenanta circuitelor electrice

Inlocuire tablouri electrice

- Oferim servicii pentru inlocuirea tabloului electric monofazat din locuința sau birou, daca acesta este subdimensionat sau nu mai este de actualitate si in conformitate cu normativul din Romania.

Instalatii electrice

- Oferim servicii pentru realizarea de instalatii electrice din locuinta dumneavoastra,birou sau spatiu comercial, conform normativului in vigoare din Romania.

Inlocuire sau montaj aparataj electric

- Oferim servicii de montaj sau inlocuire prize,intrerupatoare,comutatoare, corpuri de iluminat.

Sisteme video de supraveghere

- Oferim servicii de consultanta si instalare sisteme video de supraveghere IP,AHD,HDCVI,Wi-Fi

Servicii cablaj curenti slabi

- Doriti sa va extindeti acoperirea wireless din locuinta, sau sa instalati un nou televizor si nu aveti o retea interna de CATV? Noi va putem oferi sprijin atat in proiectare cat si in executie.

Iluminat public

Executam lucrari de mentenata a iluminatului public si montam ghirlande decorative de sarbatori.

Momentan avem contract cu primariile din: Beba-Veche, Dudestii-Vechi, Periam si Saravale.

Inchiriere

miniexcavator

Executăm lucrări de sapaturi fundații case, garduri, fose , șanțuri drenaj, sau racord apă, gaz, curent, piscine sau alte excavari în spații înguste

Inchiriere se face cu tarifare pe ora sau pe zi.

Inciriere nacela PRB

Inchiriere nacela PRB pentru lucrari la inaltime, greu accesibile.

Oferim spre inchiriere platforma ridicatoare cu brat telescopic de tip sarpe pentru lucrari la inaltime, este o alternativa foarte convenabila pentru inlocuirea schelelor in locuri greu accesibile. Se pot executa lucrari chiar si peste obstacole. Inaltime maxima de lucru pe verticala18m. Raza laterala de lucru 9m. Inchiriererea se face pe zi cu operator specializat si autorizat, asiguram dupa caz si mester pentru executarea lucralilor. Pentru lucrari pe o perioada mai lunga pretul este negociabil. In timpul montarii unei schele lucrarea este deja gata!

Contact